2022-04-05 16:38:52
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδια 70-71: Ο κακός χαμός στους Μπλε - Υποψήφιοι και εξέλιξη σοκ για τον Τάκη

Άνω κάτω έχει γίνει η μπλε ομάδα με την έλευση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ο οποίος πρωταγωνιστεί στις εντάσεις.

Και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας έχασαν οι μπλε με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται να χάσουν ένα μέλος τους. Την ατομική ασυλία κέρδισε η Ασημίνα.

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού ψηφίστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ως πρώτος υποψήφιος, στο δεύτερο ψηφίστηκε η Βρισηίδα και τέλος η Ασημίνα επέλεξε την Ευρυδίκη ως τρίτη υποψήφια. 

Δύσκολα τα πράγματα για τον Τάκη ο οποίος ενημερώθηκε ότι έφυγε από την ζωή ο πατέρας του με τον ίδιο να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Highlights

Πρωταπριλιάτικη φάρσα έκαναν Άρης και Γιώργος στην ομάδα τους οι οποίοι νόμιζαν ότι θα πιαστούν στα χέρια και έσπευσαν να τους χωρίσουν. Ακολούθησαν απίστευτα γέλια.Απίστευτος ο Κωνσταντίνος ο οποίος μην μπορώντας την δυνατή βροχή την ώρα του αγώνα, πήγε και πήρε μια ομπρέλα της παραγωγής για να προστατευθεί. Η ομάδα του τον αναζητούσε και επικράτησε ένας χαμός. Σε κόντρα με την ομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος προσπαθεί να μάθει γιατί τον ψήφησαν όλοι. Δίπλα στον Τάκη σχεδόν όλοι οι παίκτες και η παραγωγή μετά τα δυσάρεστα νέα για τον πατέρα του. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ