2022-04-06 08:04:29
Φωτογραφία για Μπορεί αυτή η συσκευή παρακολούθησης να κάνει τη διαφορά σε αβέβαιους χρόνους;
Μια πολλά υποσχόμενη συσκευή παρακολούθησης που αναπτύχθηκε από τη Nexxiot ισχυρίζεται ότι έφερε επανάσταση στην παρακολούθηση φορτίου σε πραγματικό χρόνο. Το Nexxiot Cargo Monitor λέει ότι η εταιρεία μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση των αποστολών σε όλο τον κόσμο, να παρέχει ορατότητα για εμπορευματοκιβώτια «φάντασμα» και να συμβάλει στην αύξηση της ευθύνης μεταφοράς σε αβέβαιες περιόδους.

Νίκος Παπατόλιος

«Υπάρχουν περίπου 40 εκατομμύρια τυποποιημένα εμπορευματοκιβώτια διατροπικής αποστολής σε χρήση σε όλο τον κόσμο σήμερα, τα περισσότερα από τα οποία δεν παρακολουθούνται με κανέναν τρόπο», δήλωσε η Matilda Bouchet, διευθύνουσα σύμβουλος και επικεφαλής φορτίου στη Nexxiot.

Επιπλέον, συνέχισε, «Η παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού έχει τεθεί υπό έντονο έλεγχο τα τελευταία χρόνια. Η ανασφάλεια πόρων, η γεωπολιτική, τα μπλοκαρίσματα και οι διακοπές υπογραμμίζουν την εξάρτηση της ανθρωπότητας από το μεταφερόμενο φορτίο για τη διατήρηση υψηλής ποιότητας ζωής. Οι κατασκευαστές, οι έμποροι λιανικής και οι καταναλωτές αναμένουν όλο και περισσότερο να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και την ποιότητα του φορτίου».


Τι το ιδιαίτερο έχει;

Πράγματι, τυχόν διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού προκαλούν ταλαιπωρία και ανησυχία στους αποστολείς και τους λιανοπωλητές. Η εμπιστοσύνη ότι η αποστολή κάποιου θα φτάσει έγκαιρα και άθικτη είναι απαραίτητη, αλλά και η γνώση της κατάστασης των προϊόντων σε περίπτωση καθυστερήσεων είναι εξίσου σημαντική. «Το Nexxiot Cargo Monitor μπορεί να παρακολουθεί τη μεταφορά υψηλής αξίας και ευαίσθητων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ευπαθών προϊόντων, φαρμακευτικών προϊόντων, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, βιομηχανικών προϊόντων ευαίσθητων στις συνθήκες, ηλεκτρονικών ειδών και πολλά άλλα», εξήγησε η εταιρεία.

Τι το κάνει μοναδικό, όμως; Το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως και η ευκολία της εφαρμογής του θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. «Η συσκευή είναι απλά προσαρτημένη στο φορτίο μέσα στο κοντέινερ. Το λογισμικό της Nexxiot παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη για τον εντοπισμό κραδασμών που βλάπτουν το φορτίο, την υπερβολική υγρασία, τη συμπύκνωση, τη θερμοκρασία, την προέλευση του φορτίου και ζητήματα ασφάλειας. Ενσωματώνει έναν μοναδικά ισχυρό πομποδέκτη με πρωτοποριακό σχεδιασμό κεραίας και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό αποστέλλει ουσιαστικά δεδομένα, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή κατάσταση του φορτίου τους», κατέληξε η Nexxiot.

.railfreight.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ