2022-04-07 01:41:14
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδια 72-73: Στο επίκεντρο των εντάσεων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Αποχώρηση σοκ



Εντάσεις έχει φέρει στον Άγιο Δομίνικο η Άφιξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και στις δύο ομάδες οι οποίες προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους.

Παρόλα αυτά οι μπλε κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας αλλά και τον αγώνα με έπαθλο φαγητού που ακολούθησε. Οι κόκκινοι κέρδισαν το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Δυνατό αγώνα είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης όπου οι ομάδες πάλεψαν για να κερδίσουν ένα σαρακοστιανό τραπέζι το οποίο τελικά κέρδισαν οι κόκκινοι.

Highlights

Παρέμεινε στο παιχνίδι ο Τάκης κατόπιν συζήτησης με την οικογένεια αλλά και δικής του σκέψης.Απίστευτη ένταση πριν τον αγώνα της Τρίτης με την ομάδα να τα βάζει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος δεν ακούει αυτά ΄που του λένε.Συγκινητικές στιγμές είδαμε από τους μπλε στο έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο είδαν βιντεάκια από τις οικογένειες τους. Αποθέωση για τον Κωνσταντίνο που έκανε 6 νίκες στο δεύτερο παιχνίδι της Τρίτης με το ιπτάμενο ξύλο.Ένταση ανάμεσα σε Ασημίνα και Άρη με αφορμή μια φράση που είπε ο Άρης προς τον Κωνσταντίνο την ώρα που ο Κωνσταντίνος πάλευε να πάρει την νίκη.Μεγάλη ένταση στους μπλε με κάποιους από την ομάδα να τα βάζουν με τον Σπύρο γιατί υπερασπίστηκε την Σταυρούλα η οποία είναι αντίπαλος. Έξαλλη και η Ευρυδίκη με την Ασημίνα για το συμβάν με τον Άρη η οποία ξέσπασε στο συμβούλιο.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ