2022-04-10 16:43:24
Φωτογραφία για Κώστας Σόμμερ: «Θεωρώ υπερβολή να λένε κάποιοι κόψτε το Super Mammy»



 Σε βραδινή έξοδο συνάντησε η κάμερα του OPEN WEEKEND τον Κώστα Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του ρωτήθηκαν για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά την προβολή της σειράς "Super Mammy" του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ στήριξε δημόσια τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας: "Όταν κάνεις μια δουλειά που έχει να κάνει με την έκθεση, το να βγάζεις ένα προϊόν, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Θεωρώ υπερβολή να φτάσουν σε σημείο κάποιοι άνθρωποι να λένε γιατί υπάρχει, κόφτε το. Αυτό νομίζω είναι λίγο φασισμός. Αν δεν αρέσει σε εσένα, ο Μάρκος αρέσει σε μια μεγάλη μερίδα κόσμου κι από ότι δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης πήγε πάρα πολύ καλά. Σε κάποιους δεν αρέσει, εννοείται δικαίωμά τους. Γνωρίζω κόσμο που δεν τους αρέσει το χιούμορ του Μάρκου, δεν μπορείς να πεις όμως κόφτε το, μην υπάρχει. Υπάρχουν κι εμένα πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν. Γι' αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ και το πατάω και βλέπω κάτι που μου αρέσει. Είναι πολύ μαγικό αυτό. Νομίζω όλοι ζούμε σήμερα σε μια δημοκρατική χώρα, πέθαναν οι πρόγονοί μας για να επιλέγουμε τι θέλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε".

Συμπλήρωσε: "Το αν κάποια αστεία ήταν κάπως υπερβολικά για κάποιες μειονότητες το θεωρώ λίγο υπερβολή. Το χιούμορ πάντα πηγάζει από τέτοια πιστεύω. Εστιάζεις κάπου και κάνεις ένα χιούμορ. Δεν πάει να πει ότι ο Μάρκος πιστεύει τέτοια πράγματα. Έχει δείξει ενεργά ότι στηρίζει πολύ ομάδες που υποτίθεται ότι τους ενόχλησε το χιούμορ του. Είναι σάτιρα. Αμα δεν σου αρέσει μη το δεις".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ