2022-04-13 09:40:05
Φωτογραφία για Διονύσης Ατζαράκης: «Το να είμαι σε ριάλιτι μου φαίνεται εφιαλτικό»



Παρουσιάζει το «Taxi» στο Open. Ο Διονύσης Ατζαράκης ζει αυτή την περιπέτεια με ενθουσιασμό και απολαμβάνει να παίρνει... κούρσα παίκτες με χιούμορ.

Ο ίδιος σε συνέντευξη του μίλησε για το πώς αισθάνεται ως... ταξιτζής, τι του άρεσε σε αυτή την εκπομπή και για όσα δε θα μπορούσε να κάνει στην τηλεόραση.

Πώς αισθάνεσαι ως...ταξιτζής;

Πολύ ωραία αισθάνομαι. Από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά και επιτέλους το κατάφερα. Εννοώ να είμαι ταξιτζής. Αλλά και η παρουσίαση μια χαρά είναι, δεν έχω παράπονο.

Τι σου άρεσε στη συγκεκριμένη εκπομπή;

Η επικοινωνία με τον κόσμο και το γεγονός ότι το κόνσεπτ δίνει αρκετή ελευθερία, ώστε να μπορώ να τους λέω ό,τι μου κατέβει, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Έχεις δει τους προκατόχους σου στη θέση, τους Σταυροπούλου, Σεφερλή, Τσουβέλα;

Το «Τaxi» του Σεφερλή νομίζω το έβλεπα μικρός, αλλά ήταν αρκετά διαφορετική εκπομπή, δεν ήταν τηλεπαιχνίδι. Η Σταυροπούλου και ο Τσουβέλας είναι οι πιο άμεσοι προκάτοχοί μου και η αλήθεια είναι πως δεν είχε τύχει να τους παρακολουθήσω παρά μόνο αποσπασματικά. Και, όταν τελικά ανέλαβα εγώ την παρουσίαση, είπα σκόπιμα να μην ψάξω περασμένες εκπομπές για να μείνω όσο γίνεται ανεπηρέαστος.

Τι χαρακτήρες σου αρέσει να βάζεις στο ταξί;

Ισχύει ότι κάποιος εξωστρεφής και λιγότερο ντροπαλός παίκτης μου δίνει περισσότερα, με τα οποία μπορώ να δουλέψω επικοινωνιακά. Αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που βγήκαν ωραία επεισόδια με επιβάτες που αρχικά ήταν μαζεμένοι και ξεκλειδώθηκαν στην πορεία.

Τι δε θα μπορούσες να κάνεις στην τηλεόραση;

Η ιδέα του να πήγαινα ως παίκτης σε κάποιο ριάλιτι ας πούμε μου ακούγεται κάπως εφιαλτική. Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι αποκλείεται να πάω. Λέω πως, αν ποτέ με δείτε όντως σε ριάλιτι, να ξέρετε πως τα πράγματα στη ζωή μου δεν θα πηγαίνουν εξαιρετικά και να μου καταθέσετε τον οβολό σας σε κάποιο ΙΒΑΝ, που θα έχω φροντίσει να γνωστοποιήσω πριν μπω.



Πηγή:Real



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ