2022-04-16 15:00:03
Φωτογραφία για Γιασμίν Κούρτιτς, κορυφαίος στα στημένα σε όλη την Ευρώπη



Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς, έχει αποδείξει πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, έχοντας ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ από την πρώτη του κιόλας σεζόν στην Τούμπα. Δεν είναι ωστόσο μονάχα ο χαρακτήρας του, που τον κάνουν απαραίτητο για τον Ρασβάβ Λουτσέσκου, καθώς ο 33χρονος συμβάλλει και ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ φέτος. Με ποιόν τρόπο; Σκοράροντας.

Ο Κούρτιτς είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρει δίχτυα συνολικά 18 φορές, συμπληρώνοντας τα στατιστικά του και με 3 ασίστ. Παράλληλα, ο Σλοβένος έχει αποδείξει μέσα σε αυτούς τους μήνες πως είναι και σπεσιαλίστας στα στημένα. Πιο συγκεκριμένα, τα 14 από τα 18 γκολ που έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις, τα έχει βάλει μέσω στημένων φάσεων! Συνολικά, ο Κούρτιτς έχει σκοράρει εννιά φορές από το σημείο του πέναλτι, προσθέτοντας ακόμα πέντε γκολ από απευθείας εκτελέσεις φάουλ
. Μάλιστα, ο 33χρονος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος σκόρερ από στημένα σε όλα τα 15 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Κανένας άλλος από τα τοπ15 πρωταθλήματα, δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα από στημένα, όσες ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με τους Ζορζίνιο της Τσέλσι και Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθούν με εννιά! 

Πηγή: to10.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ