2022-04-18 08:20:04
Φωτογραφία για Survivor: «Σοφιάνα μου, ο Άρης Σοϊλέδης έχει και μια κοπέλα έξω»



Λάδι στην φωτιά, που ο ίδιος άναψε, συνέχισε να ρίχνει στο Survivor της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λίγες ώρες μετά το πάρτι της ένωσης. Και βεβαίως αναφέρθηκε, ξανά, στο «ειδύλλιο» που ο ίδιος πρόδωσε ανάμεσα στην Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

Ειδικότερα, ο make up artist και παίκτης της μπλε ομάδες στο Survivor τόνισε πως «πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα! Μιλάω για την Σοφιάνα, τον Άρη και την Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι».

«Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω! Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο».

«Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor της Κυριακής. «Τώρα ξαφνικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Ναυσικά γιατί οι καλύβες μας είναι ακριβώς δίπλα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ