2022-04-19 09:54:23
Φωτογραφία για 30+ Πέτρινες Κατασκευές για κήπους - αυλές
Προσθέστε στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του εξοχικού την απαράμιλλη αισθητική της "πέτρας"  με μικρές ή μεγαλύτερες κατασκευές - διαμορφώσεις.

Από τα απλά παρτέρια-βραχόκηπους,  πέτρινες βρύσες, μικρές και μεγαλύτερες μάντρες, παγκάκια-καθίσματα έως τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά πέτρινα κιόσκια, είναι πάρα πολλές τόσο οι καθαρά διακοσμητικές όσο κυρίως οι χρηστικές πέτρινες κατασκευές που μπορούν να δημιουργηθούν σε κήπους - αυλές. 

 Εκτός από πέτρες κάθε είδους, κομμένες ή ακανόνιστης όψης, και οι κυβόλιθοι, τα διακοσμητικά τούβλα όπως και τα μεγάλα βότσαλα-χαλίκια ανήκουν στους τύπους υλικών που προσφέρονται για δημιουργία στοιχείων "πέτρινης" όψης σε εξωτερικούς χώρους και τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν με δύο τρόπους: Eίτε με χτιστές κατασκευές είτε επενδύοντας επιφάνειες κατασκευασμένες από μπετόν, τσιμέντο, τσιμεντόλιους κλπ. με πέτρες ή όποιο άλλο παρεμφερές υλικό.


Πέτρες ιδιαίτερου μεγάλου όγκου-βάρους, σε συγκεκριμένους τύπους κατασκευών όπως π.χ παγκάκια, χαμηλά διαχωριστικά-μάντρες κλπ μπορούν και απλώς να τοποθετηθούν στον σχηματισμό που θέλετε, χωρίς χρήση κάποιου συγκολλητικού υλικού. Αντίστοιχα με μικρότερες πέτρες, κυβόλιθους, διακοσμητικά τούβλα ή μεγάλα βότσαλα, μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε σημεία επί του εδάφους με απλή τοποθέτηση και χωρίς να χρειαστεί χτίσιμο π.χ σε διαμορφώσεις-διαχωριστικά παρτεριών, κυκλικά παρτέρια, πέτρινες διακοσμητικές στήλες κλπ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ