2022-04-20 19:25:49
Φωτογραφία για Κωστής Μαραβέγιας: Η εκπομπή που αναζητούν για να παραμείνει στην ΕΡΤ και οι διαφωνίες

 



Σε λιγότερο από δέκα επεισόδια ρίχνει οριστική αυλαία το «Δυνατά »με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ. Οι υπεύθυνοι της δημόσιας τηλεόρασης αρχικά έδειχναν απογοητευμένοι από τα νούμερα τηλεθέασης. Γι’ αυτό τον λόγο και ζήτησαν εδώ και καιρό να αλλάξει το concept της εκπομπής, αφού η αρχική ιδέα ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που το τελευταίο διάστημα βλέπουμε.

Ωστόσο τι και αν η εκπομπή σημείωνε ποσοστά που θύμιζαν πολικές θερμοκρασίες φαίνεται πως κάποιοι σκέφτονται να δώσουν και μια τρίτη ευκαιρία στον μουσικοσυνθέτη. Έτσι ψάχνουν να βρουν ένα concept για να παρουσιάσει.

Δεν υπάρχει όμως ομοφωνία. Σε μια εποχή που στη δημόσια τηλεόραση γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια με σειρές και εκπομπές «διαμάντια», φαίνεται πως κάποιοι έχουν πεισθεί πώς όλοι όλα τα μπορούν και πως πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν με εκπομπές. Γι’ αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν διαφωνίες στα Δ. Σ όπου και συζητούνται οι νέες εκπομπές.

Έτσι και τώρα, κάποιοι θέλουν τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ με εκπομπή και κάποιοι θεωρούν πως δεν χρειάζεται τρίτη ευκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα οι εμπλεκόμενοι της εκπομπής «Δυνατά» άφηναν να φανεί προς το έξω το κακό κλίμα που επικρατούσε στα παρασκήνια αφού όπως φαίνεται ο Κωστής Μαραβέγιας εκτός από παρουσιαστής, όριζε και την ανάπτυξη περιεχομένου και ήθελε να υπηρετήσει μια άλλη σκαλέτα-δομή  από αυτή που οι συνεργάτες του ετοίμαζαν και που είχε προταθεί στην δημόσια τηλεόραση.

Ο αρχικός στόχος ήταν μια ψυχαγωγική εκπομπή με λαμπερούς καλεσμένους που θα κέρδιζε ένα έστω μικρό ποσοστό στους πίνακες τηλεθέασης τα βράδια της Παρασκευής, αλλά μάταια. «Κόκκινο πανί» οι ερωτήσεις στον καλεσμένο που αφορούσαν την προσωπική του ζωή ενώ δεν ήταν λίγοι οι καλεσμένοι που φημολογείται πως «κόπηκαν» καθώς δεν είχαν να «δώσουν» κάτι τηλεοπτικά.

Με εκείνα και με τα άλλα, η εκπομπή «Δυνατά» δεν κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό αφού έμοιαζε μια εκπομπή «αποστειρωμένη» και χωρίς συναίσθημα.

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης, ενώ έχει όλα τα εφόδια και την προσωπικότητα να επικοινωνεί με το κοινό μουσικά, φαίνεται πως με κάτι «τρόμαξε» γι’ αυτό και δεν κατόρθωσε να μας δείξει τι μπορεί να κάνει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ