2022-04-20 19:30:06
Φωτογραφία για Μάρκος Σεφερλής - Super Mammy:  «Ο κόσμος καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται
Aνάρτηση με μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες πραγματοποίησε ο Μάρκος Σεφερλής, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στον ΑΝΤ1, την εκπομπή Super Mammy.

«Έτσι παιδιά να μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε, έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω λοιπόν ότι εγώ παραμένω εδώ, κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.

Τώρα φιλαράκια μου απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας, θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ