2022-04-22 14:20:06
Φωτογραφία για Josephine: «Είναι δύσκολο να πάρουν μία κοπέλα στα σοβαρά. Έχω φάει πάρα πολύ bullying σε αυτήν τη δουλειά»



Καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster η Josephine μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εργασιακό bullying που έχει δεχτεί εξαιτίας του φύλου της.

"Γενικά επειδή είμαστε στο 2022 και μιλάμε για την ισότητα και το metοο και έχουμε απελευθερωθεί σε όλα τα κομμάτια, αλλά όσον αφορά τις γυναίκες έχουμε μείνει πολύ πίσω σε αυτό. Αν κάτσεις και δεις top chatrs θα δεις δέκα άντρες και μία γυναίκα. Είναι μία ανδροκρατούμενη δουλειά η καλλιτεχνική. Στα σχήματα είναι άντρες οι περισσότεροι, δεν υπερισχύουν οι γυναίκες

Φαντάσου για μια κοπέλα όμορφη, πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσει και να την πάρουν και στα σοβαρά και να μην υπάρχει ταμπού. Παλεύω για αυτό αλλά και για να βγει ένα νέο παιδί στον χώρο, γιατί υπάρχει ιεραρχία. Εγώ γενικά έχω φάει πάρα πολύ bullying σε αυτή τη δουλειά. Στην αρχή πολλοί ενοχλούνται και νομίζω ότι οφείλεται και στο ρεπερτόριο" δήλωσε χαρακτηριστικά.



Περνώντας στο κεφάλαιο "προσωπική ζωή", η Josephine είπε: "Επειδή πιο παλιά μιλούσα για την προσωπική μου ζωή και είχε ένα τίμημα αποφάσισα να μην το ξανακάνω ποτέ και να μην γνωρίζει και κανένας. Πρώτον φέρνω σε δύσκολη θέση τον άνθρωπο που έχω. Είμαι ερωτευμένη και είμαι μια χαρά αυτή την περίοδο. Εννοείται πως έχω έναν άνθρωπο σπίτι μου, μόνη μου κάθομαι σπίτι μου".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ