2022-04-28 08:00:06
Φωτογραφία για MasterChef: Ο Γιάννος έκανε κίνηση ματ και προκάλεσε σοκ Ομαδική δοκιμασία της ιταλικής εβδομάδας θα είναι αυτή στο MasterChef κι οι στρατηγικές με στόχο τον τελικό τέθηκαν σε εφαρμογή. Αρχηγοί των δύο νέων ομάδων θα είναι δύο φίλοι, ο Γιάννος Σδούγκας κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα.  Ο Γιάννος έδειξε ξεκάθαρα πως θέλει να φτάσει στον τελικό και με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του λόγω της νίκης του στο τεστ γευσιγνωσίας, ανέτρεψε τα πάντα.

Συγκεκριμένα το βασικότερο πλεονέκτημά του ήταν ότι θα μπορούσε να επιλέξει πρώτος την ομάδα του κι όσοι παίκτες απέμεναν θα πήγαιναν στην ομάδα της Ελισάβετ. Ωστόσο μια επιλογή του ξάφνιασε τους πάντες καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα διαλέξει τον Νικήτα Μπατσικούρα με τον οποίο δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις. «Έχω έρθει σε διαφωνία με τον Νικήτα αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα τον πάρω στην ομάδα μου» είπε στο MasterChef.

Από την άλλη, η Ελισάβετ έμεινε άφωνη: «Σοκαρίστηκα. Πήρε τον Νικήτα με τον οποίο δεν είναι καθόλου κοντά. Θέλει ξεκάθαρα τη νίκη. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα παλέψω με ότι όπλα έχω στα χέρια μου".Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
INSTAGRAM HOMES: Scandi View
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
INSTAGRAM HOMES: Scandi View
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ