2022-05-01 18:34:19
Φωτογραφία για Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής πέρασε μία περιπέτεια υγείας, έκανε μία εγχείρηση»



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Δρούτσα στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Πανόπουλο το μεσημέρι της Κυριακής. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή στιχουργός για την συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή και την σημερινήκατάσταση του δημοφιλούς λαϊκού ερμηνευτή.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το τραγούδι που με εκφράζει περισσότερο από όλα είναι ο «Δικός μου δρόμος» που το είπε ο Πασχάλης Τερζής. Αυτό όταν το έγραψα, είδα ότι είναι για μένα. Είναι το μόνο τραγούδι που, όταν το ακούω, ακόμα κλαίω».

Έχω κρατήσει με όλους τους τραγουδιστές καλές σχέσεις και δεν έχω τσακωθεί ποτέ μου και ούτε πρόκειται να τσακωθώ ποτέ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο για ευχές. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον Πασχάλη Τερζή. Μιλάω μαζί του και δεν με έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, δεν με έχει ξεχάσει Πάσχα, δεν με έχει ξεχάσει στη γιορτή μου».







«Ο Πασχάλης Τερζής είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, πέρασε αυτή η περιπέτεια. Γιατί δεν είχε κάτι, μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του. Δηλαδή δεν είχε πουθενά αλλού κάτι για να πεις ότι αρρώστησε και έπαθε κάτι. Όχι. Έκανε μια εγχείρηση και είναι μια χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Όποτε τύχει να τον πάρω εγώ είναι στο βενζινάδικο και μου λέει πως τώρα μιλούσε για μένα. Το επέλεξε να ζήσει έτσι και καλά κάνει» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ