2022-05-06 08:00:05
Φωτογραφία για MasterChef: «Τα πήρε» ο Κουτσόπουλος με τον Ταϊρίδη...



Ξένο σώμα νιώθει ο Δημήτρης Ταϊρίδης στην Μπλε ομάδα του MasterChef και δεν χάρηκε καν που κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία. Ο ίδιος έχει στραφεί κυρίως εναντίον της Ελπίδας Μορφούλη και δεν ήθελε να πάει και να απολαύσει δείπνο με την ομάδα του. Όταν ο Μπόμπαινας «επικοινώνησε» την άποψή του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντέδρασε και του την «είπε».

«Κάποια στιγμή δεν είναι να κάνεις ότι θέλεις αλλά ότι λέει το παιχνίδι. Ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Εδώ πέρα ότι συμβαίνει, ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά. Ο Νίκος θα χαρεί την αρχηγία του και τη νίκη της μπλε ομάδας, οι κόκκινοι τι πήγε λάθος. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν σου έχουμε δώσει να καταλάβεις αυτό» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef.

«Το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας. Καμία φορά θα διαφωνούμε αλλά στο τέλος τα βρίσκουμε μια χαρά. Εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε και να βρούμε τον επόμενο Έλληνα MasterChef μέσα από δοκιμασίες. Οι στιγμές δεν σου ανήκουν και το παιχνίδι έχει μια ροή κι όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα. Κερδίσατε; Κάνε ότι θες και πήγαινε σπίτι. Αλλά δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ