2022-05-06 08:40:04
Φωτογραφία για The Masked Singer: Σοκαρίστηκαν με το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από τη μάσκαΜε εκπλήξεις συνεχίστηκε το The Masked Singer και το έργο των τεσσάρων detectives αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης έπρεπε να εκμαιεύσουν στοιχεία από τις μάσκες που διαγωνίζονται, ούτως ώστε να μαντέψουν ποιοι καλλιτέχνες κρύβονταν πίσω από αυτές. Τα νέα στοιχεία για τις Μάσκες κρύβονταν στις πινιάτες κι οι detectives έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές.

Χθες υπήρξε ακόμα μια νέα είσοδος στο σόου, αφού το Παπάκι δεν πήγε στην ποταμιά… αλλά στο The Masked Singer. Το Παπάκι περισσότερο μπέρδεψε παρά βοήθησε τους detectives με όσα δήλωσε.

Στο τέλος των εμφανίσεων το κοινό που βρισκόταν εκεί κι οι τέσσερις detectives ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές με τις λιγότερες ψήφους να συγκεντρώνει o Τσολιάς, που έπρεπε να αποκαλυφθεί. Ο Τσολιάς ήταν τελικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος, αφήνοντας εμβρόντητους τους detectives. Μάλιστα τρεις από τους τέσσερις detectives είχαν υποπτευθεί ότι από πίσω κρύβεται ο ηθοποιός.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ