2022-05-06 16:30:06
Φωτογραφία για ALPHA για Τσαμπάνη- Καλκόβαλη- Χαρίτου : «Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση με διχαστικό λόγο»

 



Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες για την απόσυρση της σειράς "Ντέρτι" που θα ήταν η ναυαρχίδα του προγράμματος του ΑΝΤ1 μετά το τέλος της καθημερινής σειράς "Άγριες Μέλισσες" με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη, του Πέτρου Καλκόβαλη και του Λευτέρη Χαρίτου.

Οι δημιουργοί της απέσυραν τη σειρά, ανακοινώνοντας πως τελικά προχωρούν με άλλη πρόταση μυθοπλασίας που σκόπευαν να βγάλουν αργότερα στον αέρα, μιας και σε αντίπαλο τηλεοπτικό δίκτυο θα βγει μια παρόμοια σειρά με το "Ντέρτι", αναφερόμενοι στο "Αυτή η νύχτα μένει" του Alpha.

Ποια είναι η θέση των ανθρώπων του Alpha μετά την έμμεση επίθεση των δημιουργών του "Ντέρτι";

Η "OnTime" επικοινώνησε με πηγή που γνωρίζει καλά τη θέση του Alpha απέναντι στα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κανάλι αυτή τη στιγμή ούτε επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει τη δρομολόγηση της σειρας "Αυτή η νύχτα μένει" επισημαίνοντας βέβαια πως η ανακοίνωση των δημιουργών του ΑΝΤ1 "ήταν μια απαράδεκτη κίνηση με διχαστικό λόγο" προσθέτοντας "κάθε τηλεοπτική σεζόν διαμορφώνονται τάσεις στην ελληνική τηλεόραση που μπορεί να συγκλίνουν σε κάποια σημεία και αυτό δεν αφορά απαραίτητα τη μυθοπλασία".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ