2022-05-11 18:00:08
Φωτογραφία για Λίτσα Γιαγκούση: «Συνάδελφος μού πέταξε όλα τα πράγματα από το καμαρίνι στην πίστα»Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει από συναδέλφους.

Έχεις βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σου;

Έχω δεχτεί ανταγωνισμό από συναδέλφους, αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι και να μην στέκομαι σε αυτά. Μου έχουν συμβεί διάφορα. Όπως για παράδειγμα, μια συνάδελφος μου είχε πετάξει όλα τα πράγματα από το καμαρίνι. Θυμάμαι είχα γενική πρόβα κι όλα μου τα προσωπικά αντικείμενα τα είχε βγάλει από το καμαρίνι και τα είχε πετάξει στην πίστα.

Δεν ξέρω ακόμα για ποιο λόγο το έκανε. Είχα γίνει έξαλλη. Ήξερα ποια κοπέλα το είχε κάνει, αλλά προσποιήθηκα ότι δεν γνώριζα, καθώς δεν μπορούσα να το αποδείξω. Μπορώ να σου πω ότι αργότερα με αυτό το κορίτσι γίναμε φίλες, αλλά δεν της είπα ποτέ τίποτα. Δεν ξέρει ότι γνωρίζω ότι το έκανε εκείνη.

Θα έκανες μια συνεργασία που δεν θα ήθελες, καθαρά για οικονομικούς λόγους;

Εξαρτάται από το ποιοι θα ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Θεωρώ ωστόσο πως όχι, δεν θα το έκανα. Μπορεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις να το προσπαθούσα, αν ένιωθα ότι αυτή η δουλειά θα μου έκανε καλό. Να σου πω σε αυτό το σημείο, ότι το οικονομικό ήταν πάντα το τελευταίο που με απασχολούσε.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Βαρέλα φεύγει από τον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Βαρέλα φεύγει από τον ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ