2022-05-16 17:47:06
Φωτογραφία για Η τοποθέτηση της EBU αναφορικά με τη νίκη της Ουκρανίας!



Η νίκη της Ουκρανίας στην Eurovision 2022, αν και για πολλούς ήταν αναμενόμενη, λόγω και της εμπόλεμης κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, προκάλεσε μούδιασμα σε αρκετούς καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται που θα διοργανωθεί ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.



Μπορεί ο πρόεδρος Ζελένσκι να έχει δηλώσει πως η χώρα του θα φιλοξενήσει την Eurovision 2023, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει αυτή τη στιγμή.



Η EBU εξέδωσε μια ανακοίνωση αναφορικά με τη νίκη της Ουκρανίας επί του θέματος.



Συγχαίρουμε την Ουκρανία και τους Kalush Orchestra για τη νίκη και την εξαιρετική τους απόδοση. Τώρα θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε για το 2023 με το νικητήριο τηλεοπτικό φορέα UA:PBC.



Προφανώς, υπάρχουν μοναδικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη φιλοξενία του διαγωνισμού του επόμενου έτους.



Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη χρονιά, ανυπομονούμε να συζητήσουμε όλες τις απαιτήσεις και τις ευθύνες που συνεπάγεται η διοργάνωση του διαγωνισμού με την UA:PBC και όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους, για να διασφαλίσουμε ότι επιλεγεί η βέλτιστη λύση για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision



Επομένως, ο ουκρανικός τηλεοπτικός φορέας θα έχει τον πρώτο λόγο για την διοργάνωση της Eurovision 2023, ενώ σε περίπτωση άρνησης ή αδυναμίας θα εξεταστούν εναλλακτικά σενάρια. Ήδη, πολλές είναι οι χώρες που έχουν προσφερθεί να φιλοξενήσουν τον επόμενο διαγωνισμό σε περίπτωσης που κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό στην Ουκρανία



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ