2022-05-19 19:51:40
Φωτογραφία για Το STAR «αυτοπαγιδεύτηκε»! Δείτε γιατί...

 



Ένα μεγάλο πρόβλημα θα κληθεί να διαχειριστεί το STAR το προσεχές διάστημα, καθώς φαίνεται πως τα στελέχη του σταθμού έχουν «αυτοπαγιδευθεί». 

Συγκεκριμένα, πέρυσι τον Ιούνιο είχε λάβει χώρα ένα θρίλερ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί που έδινε 1 εκατ. ευρώ σε κάθε κριτή του «Master chef» (Ιωαννίδης, Κουτσόπουλος, Κοντιζάς) για να πάρουν μεταγραφή στην εταιρεία παραγωγής του. Και οι 3 αμφότεροι αρνήθηκαν μετά από ένα διετές συμβόλαιο που τους εξασφάλισε το STAR. 

Τότε, σίγουρα το κανάλι δεν περίμενε τη θεαματική πτώση του ακριβού ριάλιτι μαγειρικής στους πίνακες τηλεθέασης. Τα φετινά νούμερα είναι απογοητευτικά και τις περισσότερες φορές, μάλιστα, τερματίζει στην τέταρτη θέση. Έτσι, το κανάλι επεξεργάζεται την πλέον λογική απόφαση να ξεκουράσει το «Master chef» μία σεζόν, ώστε να μην συνεχιστεί και άλλο η κατρακύλα στην AGB. 

Έλα που όμως οι 3 κριτές έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Τι θα γίνει; Θα πληρωθούν κανονικά και ας μην αξιοποιηθούν; Θα πάρει το κανάλι το ρίσκο να βγάλει 7ο κύκλο του «Master chef» με κίνδυνο ακόμα και τα μονοψήφια; Θα αξιοποιηθούν οι 3 σεφ σε άλλο πόστο;



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ