2022-05-21 08:36:45
Φωτογραφία για Star: Η νέα σειρά που έχει βάλει στο στόχαστρο για τη νέα σεζόν...

 



Μια ιδιαίτερη σειρά πρόκειται να παρουσιάσει το κανάλι, Star από τη νέα σεζόν με τίτλο «Φαντάσματα».

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, εδώ και αρκετό καιρό, κάνουν πολλά και ενδιαφέροντα «μαγειρέματα» για την τηλεοπτική σεζόν 2022- 2023. Κάποια από αυτό αφορούν την ψυχαγωγία και άλλα τη μυθοπλασία. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η βρετανική μαύρη κωμωδία «Ghosts» (μτφρ. «Φαντάσματα»), που έκανε πρεμιέρα το 2021 και σημειώνει επιτυχία.

Η συγκεκριμένη σειρά δεν έχει μπει απλά στο... στόχαστρο του STAR, αλλά έχουν ξεκινήσει κιόλας, υπό άκρα μυστικότητα, οι πρώτες προετοιμασίες για να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η ιστορία έχει στο επίκεντρο ένα νεαρό ζευγάρι, τη Σαμάνθα και τον Τζέι, οι οποίοι κληρονομούν ένα όμορφο εξοχικό σπίτι από μία μακρινή συγγενή του άντρα και πιστεύουν ακράδαντα ότι τα όνειρα τους μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Έτσι, λοιπόν, σκέφτονται να το μετατρέψουν σε ξενοδοχείο, μέχρι που ανακαλύπτουν ότι η έπαυλη είναι γεμάτη με τα θεότρελα φαντάσματα των προηγούμενων ενοίκων, που είναι πλέον δεσμευμένοι στην περιοχή μέχρι να φτάσουν στη μετά θάνατον ζωή.

Βέβαια, αν και ο άντρας δεν μπορεί να δει ή να ακούσει τα φαντάσματα, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Σαμάνθα. Ειδικά ύστερα από μία παραλίγο θανάσιμη εμπειρία.



Πηγή: MYtv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ