2022-05-21 09:20:08
Φωτογραφία για Πάνος Κοκκινόπουλος: Με ποιο κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις;



Σε συζητήσεις βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης, Πάνος Κοκκινόπουλος με την ΕΡΤ 1.

Η ΕΡΤ 1 τα τελευταία τρία χρόνια φαίνεται να έχει αγαπήσει αρκετά τη μυθοπλασία. Μάλιστα, το κανάλι βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις, θέλοντας να παρουσιάσει πρωτότυπες ιδέες, για ακόμη μια φορά. Το όνομα του Πάνου Κοκκινόπουλου, έχει ήδη πέσει στο τραπέζι και αναμένεται να δούμε μια νέα και όμορφη συνεργασία.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ 1, για τρίτη συνεχή σεζόν, σκοπεύει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει έρθει σε συμφωνία με πολλούς και αγαπημένους δημιουργούς, προκειμένου να παρουσιάσουν νέες και πρωτότυπες προτάσεις που θα ξεφεύγουν από τα... συνηθισμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜYtv», ένας από αυτούς που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις είναι ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Ο σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας, φαίνεται να είναι πιο έτοιμος από ποτέ να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και ειδικά μέσα από την κρατική τηλεόραση, παρουσιάζοντας μία νέα και τολμηρή σειρά.

Σίγουρα αυτή δεν θα είναι το «Μισό παιδί» του Αύγουστου Κορτώ, καθώς απαιτεί χρόνο και εξωτερικά γυρίσματα εκτός Αθηνών, αλλά μία άλλη, για την οποία ο Πάνος Κοκκινόπουλος και οι στενοί συνεργάτες του τηρούν σιγήν ιχθύος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ