2022-05-24 23:44:35
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο
Στο «Tin Soldier» θα δούμε επίσης τον Τζέιμι Φοξ και τον Σκοτ Ίστγουντ, ενώ θα γίνουν επίσης γυρίσματα και στην Δράμα.

Διεθνές κινηματογραφικό ενδιαφέρον φαίνεται να αποκτά όλο και περισσότερο η Ελλάδα. Μετά, λοιπόν, από το «Crimes of the Future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ που γυρίστηκε στον Αθήνα (και προβλήθηκε στις Κάννες), άλλη μια διεθνής παραγωγή λαμβάνει χώρα στα μέρη μας και συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το «Tin Soldier», μία ταινία δράσης στο καστ της οποίας βρίσκουμε τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, τον Τζέιμι Φοξ και τον Σκοτ Ίστγουντ, σε σκηνοθεσία των Τζες Φουέρστ και Μπραντ Φέρμαν. 

Τα γυρίσματα στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια με τους παραγωγούς της ταινίας, Στίβεν Τσάσμαν και Κιθ Κάρβαλ από τις Current Entertainment και Unified Pictures. 


Τα γυρίσματα της ταινίας θα διαρκέσουν 50 ημέρες -δηλαδή θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιουλίου- και θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης: «Η ταινία θα γυριστεί κατά 80% στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης ενώ κατά 20%, σκηνές θα γυριστούν και στη Δράμα. Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, τα γυρίσματα θα γίνουν στη ΧΑΝΘ, στο κέντρο της πόλης, στο Φράγμα της Θέρμης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας έξω από τη Θεσσαλονίκη και στα στούντιο της Millenium στη Θέρμη».

Όπως εξήγησε, βέβαια, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τα γυρίσματα στα οποία θα συμμετέχει ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι μόνο αυτά της Θεσσαλονίκης. 

Ο Περιφερειάρχης τόνισε επίσης πως αυτή είναι η τέταρτη ξένη παραγωγή που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη, κάτι πολύ σημαντικό για την τοπική οικονομία, ενώ πρόσθεσε επιπλέον ότι θα συνεχιστεί ο προσπάθεια ώστε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να μετατραπεί σε ένα κέντρο οπτικοακουστικών παραγωγών.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ