2022-05-25 09:20:03
Φωτογραφία για Ο αισθητός φόβος που υπάρχει για τη μυθοπλασία...Φέτος τα κανάλια έχουν στρέψει την προσοχή τους στη μυθοπλασία και προσπαθούν να κλείσουν νέες καθημερινές σειρές για τη νέα σεζόν.

Τα περισσότερα realities φέτος πάτωσαν και αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος από τα απογοητευτικά νούμερα που έφεραν. Τα realities, πριν μερικά χρόνια, ο κόσμος τα είχε αγαπήσει και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που φανατίστηκαν με αυτά. Η αγάπη του κόσμου ως προς αυτά δεν κράτησε για πολύ, καθώς σχεδόν κάθε κανάλι είχε από ένα και έτσι πολύ γρήγορα επήλθε ο κορεσμός.

Η φετινή χρόνια, λοιπόν, ανέδειξε νικητή την μυθοπλασία στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα τα κανάλια να στρέφονται όλο και περισσότερο σε αυτήν. Κάθε μέρα ακούμε κι διαβάζουμε για νέες σειρές που είναι στο προσκήνιο και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αρκετά ανατρεπτικές. Ο μόνος φόβος που υπάρχει είναι η μυθοπλασία να μην έχει την ίδια κατάληξη με τα realities. Αυτό το επισημαίνουμε γιατί όταν ήρθαν ξανά στo τηλεοπτικό τοπίο έκανε τον κόσμο από ένα σημείο και μετά να μπουχτίσει.

 Θα έχει άραγε η μυθοπλασία την ίδια πορεία με τα realities; Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ