2022-05-25 20:00:06
Φωτογραφία για Ο Μπαρτζώκας κερδίζει με το σπαθί του επέκταση του συμβολαίου του



Είναι δίκαιο, γίνεται πράξη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για ακόμα τρία χρόνια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επανέφερε τον Ολυμπιακό στα υψηλά πατώματα της Euroleague και στα σίγουρα και ασφαλή μονοπάτια. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 αλλά δεν υπάρχει κάποιο θέμα που θα τον οδηγήσει σε άλλες διαδρομές. 

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι δεδομένη η απόφαση και φυσικά και ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς δεν έχει κανένα λόγο να μην αισθάνεται καλά στον Πειραιά. Η επιστροφή του (μετά τον Οκτώβριο του 2014) βρήκε και τον ίδιο πιο έτοιμο, πιο ώριμο και λιγότερο συναισθηματικό αλλά περισσότερο πραγματιστή, ώστε να κάνει τη δουλειά του πιο συντεταγμένα. Ο Μπαρτζώκας εκφράζει σε απόλυτο βαθμό τα οράματα του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου κι αυτό το κατέκτησε. Το κέρδισε. Με τη δουλειά του, με τις πράξεις του, τις αποφάσεις του και τη συμπεριφορά του. Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη ένα Κύπελλο Ελλάδας και μια συμμετοχή σε φάιναλ φορ της Euroleague ενώ ετοιμάζεται να μπει και στη μάχη της κατάκτησης της Basket League. Όπου φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί. Η γενικότερη εικόνα της ομάδας συνδυαστικά με το ότι υπάρχει έτοιμος «κορμός» και ξέρουν από τώρα τι παραπάνω χρειάζονται για το μέλλον, καθιστά ιδανική τη σχέση και τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την ευχέρεια να "χτίσει" με τη δική του φιλοσοφία, με τα υλικά που του ταιριάζουν έχοντας την απεριόριστη στήριξη κι εμπιστοσύνη της διοικητικής ηγεσίας
. Το θέμα αυτό, λοιπόν, ενώ τυπικά βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ουσιαστικά έχει τελειώσει. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είναι δικαιωμένος με την πορεία της ομάδας, έχει τη στήριξη της διοίκησης και του κόσμου και φυσικά "κερδίζει" ακόμα ένα τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Και καλείται να προχωρήσει και να εξασφαλίσει όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Πηγή: sportime.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ