2022-05-27 07:33:17
Φωτογραφία για Πίνακες - διακοσμητικά τοίχου με βότσαλα
Ο...κατακλυσμός από ιδέες για Do It Youself κατασκευές -στο internet οδηγεί συχνά στο να μπερδεύουμε μορφές πραγματικής τέχνης με τεχνικές επεξεργασίας επιφανειών-αντικειμένων. 

Για παράδειγμα τα βότσαλα ανήκουν στα υλικά που προσφέρονται για απλές κατασκευές διαφόρων τύπων αλλά και για δημιουργίες που δεν έχουν τον τυπικό χαρακτήρα  DIY κατασκευών, με την έννοια ότι για να είναι πραγματικά πετυχημένες απαιτούν κατά μεγάλο μέρος και καλλιτεχνικό ταλέντο. Δείτε ενδεικτικά εδώ εξαιρετικούς πίνακες ζωγραφικής με βότσαλα. 

Αν λοιπόν διαθέτετε παρόμοιο ταλέντο  μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα μικρά και μεγαλύτερα βότσαλα-πετρούλες που θα μαζέψετε σε μια παραλία για να δημιουργήσετε με αυτά εξαιρετικά καλαίσθητους πίνακες ζωγραφικής, ενσωματώνοντας τα βότσαλα ανάλογα με το μέγεθος - σχήμα τους με τρόπο που να αναπαριστούν αντικείμενα, φιγούρες κλπ. μέσα στο γενικό θέμα ενός καμβά.


Απλούστεροι στην δημιουργία τους είναι ασφαλώς οι μικρού μεγέθους τέτοιοι πίνακες όπως και αυτοί που αποτελούνται αποκλειστικά από φιγούρες με ζωγραφισμένες πέτρες χωρίς κάποιο γενικό θέμα-φόντο, ενώ μια ιδέα για ερασιτέχνες που επιθυμούν να ασχοληθούν και να εξασκήσουν το ταλέντο τους σε κάτι παρόμοιο είναι οι έτοιμοι οικονομικοί πίνακες-καμβάδες με απλά θέματα πχ τοπία, θαλασσογραφίες κλπ. πάνω στα οποία μπορείτε για αρχή να πειραματιστείτε προσθέτοντας στοιχεία από ζωγραφισμένα βότσαλα, αλλάζοντας ανά σημεία τα χρώματα κλπ. 

Για να ζωγραφίσετε τα βότσαλα θα χρησιμοποιήσετε ακρυλικά χρώματα ή και ακουαρέλες-λάδια και θα τα κολλήσετε πάνω στον καμβά με πιστόλι σιλικόνης ή, αν πρόκειται για μικρού μεγέθους-βάρους βότσαλα, με ισχυρή ρευστή κόλλα ειδική για πέτρινες επιφάνειες. 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες Κατασκευές με βότσαλα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ