2022-06-12 17:00:06
Φωτογραφία για Τρεις ή τέσσερις θα είναι οι κριτές; Τα γυρίσματα ξεκινούνΕίναι αλήθεια!!! Έρχεται ο 5ος κύκλος του GNTM και μάλιστα σήμερα είναι η τεχνική πρόβα, ενώ αυτήν την εβδομάδα ( Δευτέρα – Τρίτη) ξεκινούν τα γυρίσματα.

Η κριτική επιτροπή σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα αποτελείται από τρεις, αν και ενδέχεται να υπάρχει και τέταρτος κριτής ο οποίος δεν θα είναι πάντα το ίδιο άτομο, αλλά θα έρχεται ως guest,

Στην κριτική επιτροπή θα δούμε την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος πέρσι βρισκόταν στη θέση του coach και τον Τάσο Σωφρονίου που τον είχαμε δει στις αρχές όταν το GNTM στον ANT1, ο οποίος είναι Art Director.

Αν και είχε ακουστεί το όνομα του Λάκη Γαβαλά για την κριτική επιτροπή στο νέο GNTM, ακόμα δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, ενώ η Βίκυ Κουλιανού που πέρσι εμφανίστηκε και αποθεώθηκε, φαίνεται ότι ήδη έχει κάνει κάποιο δοκιμαστικό και αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. 

Ποιος όμως θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καράβα, στη θέση του coach για τις κοπέλες που θα συμμετέχουν; Όπως ακούγεται θα είναι ένας από τους κριτές μαζί με ένα μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ