2022-06-17 03:46:27
Φωτογραφία για Survivor 5 Επεισόδια 114 - 118: Τρείς ασυλίες - Τέσσερις υποψήφιοι - Αποχώρηση σοκ



Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους μπλε για μια ακόμη φορά να κερδίζουν το έπαθλο της ημέρας με την Σταυρούλα στην ομάδα των μπλε να είναι η μόνη αλλαγή στις ομάδας για αυτή την εβδομάδα. Στην συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι με το ιπτάμενο ξυλάκι το οποίο κέρδισαν οι κόκκινοι

Την πρώτη ασυλία κερδίζει ο Άρης, ακολούθησε το συμβούλιο όπου ψήφισαν τον Σπύρο

Την δεύτερη ασυλία κερδίζει πάλι ο Άρης , στο συμβούλιο που ακολούθησε ψήφισαν την Ασημίνα.

Στην τρίτη ασυλία δεν συμμετείχε ο Άρης καθώς με δύο νίκες εξασφάλισε την παραμονή του. Την ασυλία ωστόσο την κέρδισε η Θωμαής, στην συνέχεια ακολούθησε το συμβούλιο όπου βγήκαν με ισοψηφία ο Γιώργος Τάλα και ο Στάθης. 

Στο επεισόδιο της πέμπτης είδαμε τους κόκκινους να παίρνουν επιτέλους μια νίκη. Ακολουθήσε το συμβούλιο αποχώρησης στο οποίο μάθαμε ότι δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Ταλάντσεφ. 

Οι κόντρες και οι εντάσεις ωστόσο δεν έχουν τελειωμό καθώς μέρα με την μέρα πλησιάζουν όλο και ποιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο. 

Highlights

Σε κόντρα Άρης και Σπύρος, αφορμή η πρόταση του Σπύρου στην νέα σύνθεση των μπλε ο Άρης να τον επιλέξει να είναι μαζί ώστε και οι κόκκινοι να πάρουν κάποιο έπαθλο.Σε ένταση ο Στάθης με την Ασημίνα με την ψήφο που του έδωσε και τον έφερε στην θέση του υποψήφιου.Σε ένταση και με τον Σπύρο η Ασημίνα με αφορμή τις στρατηγικές γύρο από τις ψηφοφορίες.Άσχημο τραυματισμό είχε ο Νίκος στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ