2022-06-18 15:00:04
Φωτογραφία για Τίνα Μεσσαροπούλου: Τα σχόλια για το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά και ο Παπαδάκης



Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» κι έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη αναφερόμενη στα τηλεοπτικά πρόσωπα και δρώμενα. Τι δήλωσε για τον τηλεοπτικό χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά; Ποιους οφέλησε η επικαιρότητα; Τι είπε για την επιλογή της Μαρίας Αναστασοπούλου να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ ύστερα από 15 χρόνια; Η τηλεκριτικός απαντάει σε όλα.



 

Πρώτα απ’ όλα, τόνισε ότι πολλές ήταν οι εκπομπές που οφελήθηκαν από την επικαιρότητα και από τις υποθέσεις της Ρούλας Πισμπιρίγκου και της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Συγκεκριμένα, ανέφερε τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία, όπως τόνισε, δεν είχε ανάγκη να “διασώσει” τίποτα, απλώς η επικαιρότητα την εκτίναξε. «Ήταν μία υπόθεση την οποία διαχειρίστηκε πολύ πριν ξεσπάσει. Έχτισε πάνω στην ιστορία αυτή και αυτό κατάφερε να το εξαργυρώσει στην πορεία».



 



Παρομοίως και η Τατιάνα Στεφανίδου με το TLive στον Alpha. «Είναι μία εκπομπή, που ενώ μπορεί να είχαμε κάποιες αμφιβολίες στο μέσο της σεζόν τι θα γίνει με το συμβόλαιο της – αν θα μείνει, αν θα φύγει – για πολλοστή φορά αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει», επεσήμανε η Τίνα Μεσσαροπούλου.



Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και τόνισε ότι η επικαιρότητα τους βοήθησε να ξεχωρίσουν τη φετινή σεζόν. «Ασχολήθηκαν με αυτή τη θεματολογία και ο Γιώργος το έφερε πιο πολύ στα μέτρα του, τον βοήθησαν τα θέματα και μετέτρεψαν την εκπομπή λίγο πιο ενημερωτική, οπότε και εκεί αλληλοβοηθήθηκαν».



 «Αυτό που πέτυχαν ήταν χάρη στη σύμπραξή τους να διασωθούν και οι δύο. Και η Φαίη κέρδισε απ’ όλη αυτήν την ιστορία, ασχέτως κι αν πολλές φορές παραγκωνίστηκε. Και ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά στον ΣΚΑΪ και μία δεύτερη διερευνητική στον ANT1, ξαναπήρε τα πάνω του», συμπλήρωσε.



Ωστόσο, όσον αφορά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό που αναμένεται να έρθει τόνισε ότι υπερίσχυσε περισσότερο ο εγωισμός παρά το συμφέρον. «Το συμφέρον αυτή τη στιγμή με μία τέτοια πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, θα ήταν αυτοί οι άνθρωποι να είναι μαζί».



Φυσικά, η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Χαμογέλα και Πάλι δεν παρέλειψε να σχολιάσει την τηλεοπτική μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη. «Απ’ όσο γνωρίζω η Αναστασοπούλου θεώρησε ότι ήταν ένα σίγουρο βήμα εξέλιξης να βρεθεί δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, για να μην χρεωθεί και κάποια αποτυχία».



«Φαντάζομαι στο μυαλό της – και όχι μόνο στο δικό της – έχει ότι ο Παπαδάκης ενδεχομένως να φύγει από τη ζώνη αυτή και εκείνη θα έχει όλα τα εχέγγυα κι όλες τις προϋποθέσεις για να αναλάβει τη ζώνη. Απλά θέλω να θυμίσω στη Μαρία ότι έχουν υπάρξει κι άλλοι που είτε υπάρχουν ακόμη – όπως ο Γιώργος Λιάγκας – είτε έφυγαν – όπως η Ντόρα Κουτροκόη – που πήγαν με την προοπτική αυτή και ο Παπαδάκης είναι ακόμη εκεί. Ανανέωσε για 33η σεζόν αν δεν κάνω λάθος, έχω χάσει τον υπολογισμό και θα ανεώνει», είπε μεταξύ άλλων.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ