2022-06-23 17:30:08
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Αστρολογική πρόβλεψη όλο νόημα από την Λίτσα Πατέρα

 Με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να την έχει τοποθετήσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα, αφού η υπογραφή της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 δεν έχει μπει ακόμα ενώ το συμβόλαιό της εκπνέει στις 30 Ιουνίου, η Φαίη Σκορδά άκουσε μια αστρολογική πρόβλεψη από την Λίτσα Πατέρα, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Όταν η Λίτσα Πατέρα έφτασε στον Υδροχόο, είπε: Νομίζω ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία 26 με 28 του μηνός να επιλύσετε ένα θέμα, το οποίο σας απασχολεί πολύ καιρό τώρα και ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες. Μην αφήνεται για τον Ιούλιο θέματα πολύ σημαντικά. Είναι μια περίοδος, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε.

Η Αφροδίτη στη νέα θέση αυτή δείχνει ότι μπορεί να είστε με αγαπημένα πρόσωπα, διασκεδάσεις, φλερτ, συζητήσεις, τελοσπάντων, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα τα οποία είναι σημαντικά και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε συγγενικά, είτε φιλικά μπορεί να σας βοηθήσουν».

Η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα έλεγε η γνωστή αστρολόγος και παράλληλα, κάθε μικρός μορφασμός του προσώπου της φανέρωνε στο κοντινό πλάνο και τις διαθέσεις της…Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ