2022-07-01 15:30:06
Φωτογραφία για Το σημερινό Ραντεβού της Σκορδά με τον ΣΚΑΪ και οι απολαβές επί 2...



 Σήμερα είναι το ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ,  για να ακούσει με λεπτομέρειες την πρόταση που έχουν να της κάνουν. Ποσοστό απο τα εμπορικά αλλά και απολαβές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog.gr,  τα χρήματα που της προτείνουν είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα διπλάσια από αυτά που παίρνει στον ΑΝΤ1. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που το κανάλι του Φαλήρου λειτουργεί με αυτή τη λογική, καθώς και πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει και μία πρόταση στη Τσιμτσιλή με τα τριπλάσια λεφτά από αυτά που παίρνει στον ALPHA. Κάτι βεβαίως που η Σταματίνα δεν ανέφερε ποτέ γιατί “ποτέ δεν ξέρεις”. 

Η επικοινωνία ανάμεσα σε Σκορδά και Κουτσαυτάκη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες μέσω μηνυμάτων και το ενδιαφέρον είναι έκδηλο. Μηνύματα τα οποία τα έχουν δει πολλοί από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. 

Βέβαια, παραμένει ένα σημαντικό ερώτημα με το πόσο επηρεάζει η πρόταση αυτή τη συμφωνία της Μαρίας Μπακοδήμου με το κανάλι, η οποία έχει επικυρωθεί με υπογραφές. Αυτό που λείπει από το τηλεοπτικό παζλ είναι το αν στο συμβόλαιο της ορίζεται η ακριβής ζώνη αξιοποίησης ή όχι.

Λέτε η Σκορδά να εκτοπίσει τη Μπακοδήμου το Σαββατοκύριακο ή στις 5 το απόγευμα μετά τον Μουτσινά; Ή λέτε να κάνει το 09-12 και να εκτοπιστούν – απέναντι από την Ζήνα – οι «Αταίριαστοι»; 

 Όσον αφορά το ραντεβού της με το STAR, αυτό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Τα χρήματα, ωστόσο, φαίνεται να μην είναι ικανοποιητικά, καθώς είναι χαμηλότερα από αυτά του ΑΝΤ1. Και η Νάταλι ακολουθεί την γραμμή της οικογένειας πάντα όπως και αυτή του Κυριακόπουλου στο μπάτζετ. 

Η ζυγαριά φαίνεται να γέρνει στο Φάληρο...





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ