2022-07-13 18:00:04
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Κόψιμο ή κάτι άλλο για το Supper MAMMY ;  Όλο το ρεπορτάζ...

 

Δεν κόπηκε αλλά ολοκληρώθηκε το Supper MAMMY  του ΑΝΤ1...

 Αυτό διαμηνύουν σε όλους τους τόνους οι Αντεννικοι, θέλοντας να δείξουν την στήριξη στον Μάρκο Σεφερλή...Πράγματι, η σειρά του Supper MAMMY  δεν θα βγεί την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Αν και υπήρχε δημοσίευμα που ήθελε την σειρά να έχει μπει σε γυρίσματα ( άτιμο καλοκαίρι που γέννας θέματα από το κεφάλι σου)..., η συγκεκριμένη σειρά έριξε τίτλους τέλους. 

 Αν και υπήρχε επίσης η φημολογία ότι έχουν κρατηθεί κάποια επεισόδια για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Tvnea.com κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ότι έχει γυριστεί, έχουν παιχτεί από την συχνότητα του ΑΝΤ1.Η συνεργασία του Μάρκου με τον ΑΝΤ1 θα συνεχίσει με το 5 Χ 5 που πλέον από οικογενειακή υπόθεση..., ανοίγει την πόρτα του σε όσες παρέες κτλπ θέλουν να λάβουν μέρος.

 Ήδη έχουν γυρίσει ένα ικανοποιητικό αριθμό επεισοδίων και αναμένεται να πάρει έγκριση για να βγάλει όλη την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.Πάντως μην σας φανεί παράξενο αν δούμε τελικά τον Μάρκο Σεφερλή σε ένα ακόμα ρόλο στον ΑΝΤ1, κι όχι αυτό του παρουσιαστή...Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ