2022-07-23 14:44:20
Φωτογραφία για Το αντίο του Καμπουράκη από τον ΣΚΑΪ και τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια...

 





Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ με ένα συγκινητικό μήνυμα, ενώ εξίσου φορτισμένη ήταν και η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη.



«Εντάξει, αυτό ήταν. Τελειώνει η εκπομπή. Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά αλλά εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση. Έτσι, ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης στο φινάλε της εκπομπής «ΣΚ Παρέα», το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7).



«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», είπε με εμφανή συγκίνηση ο Δημήτρης Καμπουράκης. «Κι εσένα Λένα μου», αναφερόμενος στη συμπαρουσιάστριά του Λένα Φλυτζάνη, «ήσουν καταπληκτική. Και τα παιδιά όλα, και στο κοντρόλ, και όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες».



«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χάρηκα που συνεργαστήκαμε... Η πιάτσα μας μικρή είναι, εδώ θα ξαναβρεθούμε» ανέφερε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής αναμένεται να λέει την πρωινή του καλημέρα μέσα από την συχνότητα του OPEN (7 με 9:50), όπου και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ