2022-07-29 08:30:03
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς (spolier): Ανατροπές και εξελιξεις που καθηλώνουν...

 Η νέα σεζόν της σειράς "Η Γη της Ελιάς"  θα είναι σίγουρα πιο ανατρεπτική από την προηγούμενη, όπως έχουν ήδη προϊδεάσει οι συντελεστές.

Σύμφωνα με το MyTv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Μυρτάλη πανικοβάλλεται ύστερα από το φιλί και το βάζει στα πόδια. Ο Αλέξης την κυνηγά για να το συζητήσουν κι όταν έρχονται ξανά τετ α τετ, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. 

Παρά το γεγονός, πως η Μυρτάλη προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της πως όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος, ο Αλέξης την αρπάζει και τη φιλά ξανά με την ίδια να ανταποκρίνεται θετικά κι όλα ανατρέπονται ριζικά.

Στη συνέχεια η Μυρτάλη πιέζει τον Χρήστο να συζητήσουν για το τι είδους σχέση έχουν και να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ωστόσο συναντά ένα τείχος από τον Χρήστο κι αδυνατεί να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει με αποτέλεσμα να είναι μπερδεμένη. 

Εξακολουθεί να περιμένει τον Χρήστο αλλά ταυτόχρονα ικανοποιεί κάθε ερωτική της φαντασία με τον Αλέξη, τον οποίο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της. Κάτι που δεν αργεί να αντιληφθεί η Μαργαρίτα, η οποία την έχει δει να φιλιέται με τον μονάκριβο γιο της κι αποφασίζει να παρέμβει για να προλάβει τα χειρότερα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ