2022-08-04 13:00:02
Φωτογραφία για Η Αγια Σοφιά ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων για την ΑΕΚΕίναι πλέον ξεκάθαρο, πως υπάρχει η προοπτική να σπάσει η Opap Arena όλα τα ρεκόρ στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας, στην ιστορία της ΑΕΚ. Παρόλο που κάτι τέτοιο φαινόταν από την αρχή εξαιρετικά δύσκολο και για περισσότερους από έναν λόγους. Το ιστορικό ρεκόρ για τα διαρκείας της ΑΕΚ, είναι τα 25.586 στο Ολυμπιακό Στάδιο, το καλοκαίρι του 2007.

Καλοκαίρι που η Ένωση είχε κάνει την μεταγραφή του Ριβάλντο. Σίγουρα ήδη οι φετινές πωλήσεις, έχουν ξεπεράσει τις 18.230, που ήταν τα διαρκείας που έφυγαν ακριβώς το επόμενο καλοκαίρι του ρεκόρ. Επομένως δεδομένα ήδη η ΑΕΚ έχει δώσει τις περισσότερες κάρτες διαρκείας των τελευταία 13 ετών. Το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας που ήταν το καλοκαίρι του 2006 με 20.043 ήδη απειλείται. Και δεν αποκλείεται να σπάσει ήδη από την πρώτη μέρα της ελεύθερης διάθεσης. Ενώ ήδη φυσικά έχει γίνει σκόνη και θρύψαλα το ρεκόρ σε διαρκείας που είχε το Ν
. Γκούμας πριν γκρεμιστεί. Και ήταν το καλοκαίρι του 1999, όταν είχαν πουληθεί 7.500 κάρτες με την προοπτική των ομίλων του Champions League και μεταγραφή του Τσίριτς. Φυσικά όλη αυτή η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου για να γεμίσει το νέο γήπεδο, πριν καν ακόμα αυτό ανοίξει τις πύλες του, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων για την ομάδα του Αλμέιδα. Κάτι που ειδικά ο Αργεντινός τεχνικός το ξέρει καλά και το έχει μεταφέρει πολλές φορές και στους ποδοσφαιριστές του.

Πηγή: sportday.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πειράματα με χαρτί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πειράματα με χαρτί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ