2022-08-12 19:41:18
Φωτογραφία για Μετρό Θεσσαλονίκης: Οι λαμαρίνες από τα έργα κατασκευής αφαιρέθηκαν και η εικόνα της πόλης αποκαταστάθηκε!
Ευχάριστα είναι τα νέα για την όψη της Θεσσαλονίκης, καθώς οι αντιαισθητικές λαμαρίνες από τα έργα του μετρό αφαιρέθηκαν και η εικόνα της πόλης αποκαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Τα έργα του μετρό έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και μετά από 15 ολόκληρα χρόνια αποκαλύφθηκαν σημεία της Θεσσαλονίκης, που ο κόσμος είχε σχεδόν ξεχάσει πως είναι.

Επιπλέον, η κίνηση στους δρόμους και ιδιαίτερα στην Εγνατία οδό βελτιώθηκε κατά πολύ, καθώς ο δρόμος πλάτυνε και γίνεται καλύτερη διέλευση των οχημάτων, όπως και η κυκλοφορία των πεζών, αφού μεγάλωσαν και τα πεζοδρόμια.

Οι καταστηματάρχες, των οποίων τα μαγαζιά είχαν για χρόνια «θαφτεί» πίσω από τις λαμαρίνες, δήλωσαν ανακουφισμένοι μεν, ωστόσο η ζημιά που υπέστησαν όλα αυτά τα χρόνια είναι τεράστια και για ορισμένους δυστυχώς ανεπανόρθωτη.

.mynews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com

Ακολούθησε το mynews.gr στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ