2022-08-21 18:00:03
Φωτογραφία για O μάγειρας της Φαίης και η νέα μεταγραφή απ’ το «Πρωινό» του Λιάγκα,
Ολοκληρώνονται οι διακοπές τηλεαστέρων και στελεχών κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Στις αρχές της εβδομάδας - πιθανότατα τη Δευτέρα - η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στην Αθήνα μετά τις οικογενειακές διακοπές . 

Θα δώσει το «παρών» στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει για την εκπομπή της στο στούντιο Alfa στα Μελίσσια, καθώς από εκεί θα βγαίνει η εκπομπή της εκεί στεγάζονται και τα γραφεία. 

Hδη η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, όπως γνωστοποίησε και στο λογαριασμό της στο Instagram, έχει επιστρέψει και βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες της εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader, υπήρξε και νέα μετακίνηση από το «Πρωινό» προς τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, Αρη Λιαπάτη. Ήταν βοηθός αρχισυντάκτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και την ίδια θέση διατηρεί και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου. 

Η δεύτερη βοηθός αρχισυντάκτρια θα είναι η επί χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελεάννας Τρυφίδου, Ευφημία Δήμου. 

Όσον αφορά στην εκκρεμότητα της στήλης της μαγειρικής φαίνεται πως εν μέρει κλείνει και θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Εν μέρει γιατί στις τελικές συζητήσεις που έχει ο γνωστός σεφ με τον ΣΚΑΪ έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για 2 με 3 φορές την εβδομάδα και ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερος μάγειρας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη μνήμη του Sir Ken Robinson
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη μνήμη του Sir Ken Robinson
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ