2022-08-31 21:54:30
Φωτογραφία για Τηλεφώνησαν για βόμβα στην συναυλία του Αργυρού στην Σαντορίνη

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε στην Σαντορίνη λόγω της συναυλίας του στο γήπεδο των Φηρών. Το μουσικό event στέφθηκε με επιτυχία και το κοινό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τα 3,000 άτομα. Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός σημειώθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. 



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24.gr, όσο η συναυλία βρισκόταν σε εξέλιξη, άγνωστος με ηχητικό μήνυμα τηλεφώνησε και προειδοποίησε πως είχε τοποθετηθεί βόμβα κάτω από την εξέδρα.



Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα, άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά, έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, προχωρώντας σε ελέγχους στην περιοχή και την σκηνή.



Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μόλις έλαβε γνώση για το περιστατικό, διέκοψε τη συναυλία και ενώ είχε ξεκινήσει περίπου 15 λεπτά, εξηγώντας στο κοινό πως είχε ένα πρόβλημα στο λαιμό του, διότι δεν ήθελε να προκαλέσει τον πανικό.



Έπειτα από λίγο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αφού οι έρευνες για τοποθέτηση βόμβας είχαν ολοκληρωθεί, επανήλθε και χάρισε στους θαυμαστές του μια μοναδική on stage performance.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ