2022-09-06 11:55:56
Φωτογραφία για Φθινοπωρινή διακόσμηση
Ασφαλώς και δεν είναι δυνατό ανά εποχή να αλλάζουμε βασικά στοιχεία της διαμόρφωσης-διακόσμησης του σπιτιού όμως, ειδικά αν οι γενικές αποχρώσεις  των χώρων σας κινούνται σε φυσικούς και γήινους τόνους, είναι πολύ εύκολο με την προσθήκη μικρών στοιχείων-αντικειμένων σε πορτοκαλί, πράσινο, καφέ ή κίτρινο να μεταφέρετε την ...ατμόσφαιρα του φθινοπώρου σε κάθε χώρο του σπιτιού. 

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και γενικά τα υφασμάτινα στοιχεία είναι ο πιο απλός τρόπος για να αλλάξετε το γενικό χρωματικό σύνολο ενός χώρου. Χρησιμοποιείστε υφάσματα ζεστά σε φθινοπωρινούς τόνους που θα παραμείνουν το ίδιο καλαίσθητα αλλά και λειτουργικά σε όλη την διάρκεια του χειμώνα στον χώρο του καθιστικού.  

Ή ένταση κυρίως του πορτοκαλί που θα προσθέσετε είναι θέμα προσωπικής επιλογής, μπορείτε να το κάνετε με τρόπο ιδιαίτερα "διακριτικό" και με μικρά διακοσμητικά αντικείμενα ή σε μεγαλύτερες επιφάνειες επίπλων-υφασμάτων ή ακόμη και βάφοντας σε κάποιο τόνο του πορτοκαλί - κεραμιδί  έναν τοίχο. 


Φθινοπωρινά λουλούδια, κλαδιά, καρποί και γενικά φυσικά στοιχεία που πολύ εύκολα θα βρείτε αυτή την εποχή ακόμη και ένα άλσος στο κέντρο της πόλης, μπορούν επίσης πολύ εύκολα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα απόλυτα φθινοπωρινό ...σκηνικό στο σημείο που θα τα τοποθετήσετε.  

Οι αποχρώσεις του πράσινου συνδυασμένες με κάποια φυσικά στοιχεία και διακοσμητικά αντικείμενα σε τόνους τους μπεζ-καφέ μαζί με ελάχιστες πινελιές κεραμιδί-πορτοκαλί είναι επίσης μια πολύ απλή επιλογή για φθινοπωρινές διακοσμήσεις, για τις περιπτώσεις που μεγάλες επιφάνειες (τοίχοι-υφάσματα επίπλων-χαλιά) του σπιτιού σας έχουν σαν βασικό τους χρώμα το πράσινο. 

Όποια χρώματα και αν κυριαρχούν στον χώρο σας ακόμη και μόνο ένα ...μπουκέτο χρυσάνθεμα ή μια γλάστρα με κυκλάμινα αρκούν για να δημιουργήσουν μια ...φθινοπωρινή γωνιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ