2022-09-19 14:00:06
Φωτογραφία για Μπεκατώρου για The Chase: Στενοχωριέμαι όταν παίκτες δυνατοί δεν τα καταφέρνουν να περάσουν στον τελικό
Η Μαρία Μπεκατώρου, πάντα άμεση και ετοιμόλογη, υποδέχεται καθημερινά παίκτες και chasers σ’ ένα ράλι ερωτήσεων και απαντήσεων. 

Τι φέρνει η δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού;

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον σε σχέση με τις προσφορές των chasers και σε σχέση με το ποσό. Πλέον, στον πρώτο γύρο η κάθε σωστή απάντηση ισούται με 300 ευρώ αντί για 250 που ήταν και μετά, στον δεύτερο γύρο, οι chasers προκαλούν ακόμα περισσότερο τους παίκτες με πολύ υψηλά ποσά και με κάποιες χαμηλές προσφορές που θα έχουν εκπλήξεις για τη σχέση του παίκτη με την υπόλοιπη ομάδα.

Στα καινούργια επεισόδια τι θα δούμε;

Έρχονται πλέον παίκτες που τολμούν, οπότε θα έχουν πολύ ωραίους παίκτες, δεμένες ομάδες αλλά και κάποια ευτράπελα που εμάς μας αρέσουν κατά τη διάρκεια των καταδιώξεων. Και θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε επίπεδο παιχνιδιού και χρημάτων.


Εσένα ποια είναι πλέον τα αγαπημένα σου στοιχεία στο παιχνίδι;

Μου αρέσουν όλα γιατί όλα έχουν ενδιαφέρον και νομίζω ότι γι’ αυτό το έχει αγαπήσει ο κόσμος. Είναι ένα παιχνίδι που από την αρχή μέχρι το τέλος δεν πλήττεις καθόλου. Δεν έχουμε δηλαδή κενά. Είναι ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι, δεν βαριέμαι. Μου αρέσει πάρα πολύ η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες μου, γιατί μου αρέσει και ως προσωπικότητα να γνωρίζω καινούργια πρόσωπα. Αγωνιώ να τα πω πάρα πολύ γρήγορα για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν πολλά χρήματα. Μου αρέσει μετά η αγωνία που έχουμε, ειδικά με τον πρώτο παίκτη, γιατί ούτε εγώ ξέρω ποιος είναι ο chaser. Πάντα μου αρέσει να κοιτάω την αντίδραση του παίκτη, γιατί κάποιοι έχουν προτιμήσεις. Και φυσικά μου αρέσει πάρα πολύ ο τελικός. Ειδικά όταν έχει τρομερή αδρεναλίνη, έχουν φτάσει οι παλμοί οι δικοί μου στο κόκκινο. Πωρώνομαι πάρα πολύ και στενοχωριέμαι όταν παίκτες δυνατοί δεν τα καταφέρνουν περάσουν τον τελικό παρά μία ερώτηση.

Και στον τελικό που χάνουν για μία ερώτηση;

Τρελαίνομαι. Κι αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Γιατί κάθε μέρα δεν είναι ίδια και κάθε παιχνίδι δεν είναι ίδιο. Όπως επίσης και οι μέρες των chasers δεν είναι ίδιες. Δηλαδή υπάρχουν φορές που οι chasers μπλοκάρουν. Έχουν πάρα πολύ άγχος κι αυτοί στον τελικό γιατί είναι αυτός ο χρόνος που πιέζει και στόχος τους είναι να κερδίσουν. Ειδικοί αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη γνώση, θεωρούν ότι είναι το μεγάλο τους ατού γενικά σε όλα τα επίπεδα και στο παιχνίδι αγχώνονται. Και θέλουν να αποδείξουν πράγματα στους εαυτούς τους. Έχουν επενδύσει σε αυτό. Όταν ένας άνθρωπος σπουδάζει και μαθαίνει όλη του τη ζωή, πάει να πει ότι έχει μια ωραία εμμονή με αυτό, ναι μια σχέση ζωής και θέλει να αποδείξει μάγματα. Όπως είναι οι καλοί μαθητές στο σχολείο που τρελαίνονται όταν δεν πάνε καλά σε ένα διαγώνισμα.

Εσύ θα μπορούσες να παίξεις το παιχνίδι;

Όχι, όχι. Εγώ δεν μπορώ και γι' αυτό καταλαβαίνω και τους παίκτες. Γιατί πιέζομαι πάρα πολύ από τον χρόνο. Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να σταθώ απέναντι στην παρουσιάστρια. Βέβαια τους βγάζω το καπέλο γιατί οι περισσότεροι τα καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Ο κάθε άνθρωπος είναι στο είδος του. Εγώ είμαι εντάξει εκεί, να παρουσιάζω.

Πηγή: Πρόσωπα ΤΑ ΝΕΑ

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ