2022-09-21 08:02:53
Φωτογραφία για 20+ Όμορφες, απλές και διαχρονικές συνθέσεις για τραπεζάκια σαλονιού

Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες, στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, είναι αυτές που σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν την γενική αισθητική και το τραπεζάκι του σαλονιού είναι ένα τέτοιο δευτερεύον στοιχείο που όμως επηρεάζει σημαντική την συνολική ατμόσφαιρα του καθιστικού. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχήμα του τραπεζιού και το πόσα πολλά ή λιγότερα αντικείμενα επιθυμείτε να τοποθετήσετε σε αυτό κάποιες επιλογές θα αποδειχθούν ...αλάνθαστες και διαχρονικές. 

Φυσικά λουλούδια - φυτά, γυάλινα βάζα, γυάλινα και μεταλλικά αντικείμενα, κεριά,  πιατέλες - δίσκοι ή και καλάθια μέσα στα οποία θα συγκεντρώσετε όλα τα αντικείμενα και κεριά - κηροπήγια είναι τα πλέον κλασσικά στοιχεία για την διακόσμηση σε τραπεζάκια σαλονιού, που όμως ανάλογα με το σχήμα-χρώμα-υλικό των αντικειμένων και τον τρόπο που θα συνδυαστούν μπορούν θαυμάσια να δημιουργήσουν μια εντελώς σύγχρονη ή και μοντέρνα αισθητική. 




Το είδος των λουλουδιών σε ένα βάζο είναι αρκετό για να προσθέσετε την ατμόσφαιρα κάθε εποχής, χωρίς την προσθήκη άλλων διακοσμητικών στοιχείων. 

Ειδικά σε μικρά τραπέζια ή και μεγαλύτερα που όμως καθημερινά σας χρειάζεται αρκετός από τον χώρο τους περιορίστε τον αριθμό και όγκο των αντικειμένων επιλέγοντας 2-3 ομοειδή αντικείμενα τοποθετημένα σε έναν δίσκο - πιατέλα, ώστε  εύκολα να μπορούν όποτε χρειάζεται να μετακινηθούν. 

Ο συνδυασμός ψηλών και χαμηλότερων στοιχείων λειτουργεί πολύ ιδιαίτερα σε κάθε χώρο. 

Επιλέξτε ψηλά κηροπήγια και χαμηλά βάζα ή αντίστροφα. 

Ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό που πιστεύετε ότι θα ...χαθεί αν το τοποθετήσετε πχ σε μια βιβλιοθήκη μπορεί να βρει την θέση του στο τραπεζάκι του σαλονιού, αρκεί να πλαισιωθει με ταιριαστά και κατά το δυνατόν φυσικά στοιχεία και όχι πολλά ακόμη διακοσμητικά αντικείμενα. 

Όχι μόνο τα κομμένα λουλούδια αλλά τα φυτά εσωτερικού χώρου σε μικρές γλάστρες είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού.

Η εναλλαγή και το "παιχνίδι" με τα σχήματα και τις φόρμες των αντικειμένων λειτουργούν σχεδόν πάντα πολύ όμορφα σε κάθε χώρο. 

Χρησιμοποιείστε στο τραπεζάκι του σαλονιού στρογγυλά - καμπύλα αντικείμεναμ αν όλα τα κοντινά στοιχεία του χώρου έχουν τετράγωνο - παραλληλόγραμμο σχήμα. 

Αν λειτουργικά σας εξυπηρετεί περισσότερο η μία πλευρά του τραπεζιού να είναι εντελώς άδεια, χρησιμοποιείστε στην άλλη του πλευρά μερικά ψηλά αντικείμενα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ