2022-09-28 08:20:03
Φωτογραφία για Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει  στο MEGA - Τι ώρα θα παίζει η εκπομπή του;
«Όλα για τη Ζωή μας» σημαίνει: αγαπώ και φροντίζω τον εαυτό μου, «ακούω» την ψυχή μου, βελτιώνω τις σχέσεις μου, επικοινωνώ ουσιαστικά, νοιάζομαι για τον συνάνθρωπό μου.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 08:50, στο MEGA, για να μας δείξει πώς να κατακτήσουμε την ισορροπία που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος.

Μέσα από την εμπειρία των καλεσμένων και την εγκυρότητα των ειδικών, η εκπομπή μας βοηθά να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και να βελτιώσουμε ουσιαστικά τη ζωή μας.

Οι νέες τάσεις για την ευζωία, οι ιατρικές εξελίξεις, η ποιότητα στις σχέσεις μας με τους γύρω μας, συμβουλές υγιεινής διατροφής και ιδέες για δημιουργικό ελεύθερο χρόνο περιλαμβάνονται στη θεματολογία της εκπομπής.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο πρόσωπα που θα μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία και τις απόψεις τους. Ειδικοί και επιστήμονες, θα μας βοηθούν με την αξιόπιστη γνώση τους να εμβαθύνουμε στα θέματα που παρουσιάζονται.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ