2022-10-03 16:15:07
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Διαβάστε spoiler με τις εξελίξεις... Ποιος είναι ο δολοφόνος τελικά; Νέα δολοφονία στην οικογένεια της Άννας
Ο Δημήτρης και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο 'Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ κι αναζητούν στοιχεία για να δέσουν το κατηγορητήριο. Ο Θοδωρής βγαίνει από τη φυλακή, εκείνοι παντρεύονται, αλλά η δολοφονία του Κοσμά περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η Άννα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη του Δημήτρη. Ο καλύτερός της φίλος και συνεργάτης της, ο Άγγελος, είναι ο δολοφόνος της αδελφής της.

Τα στοιχεία, όμως, που έχουν στα χέρια τους, δεν επαρκούν κι έτσι ξεκινούν ένα νέο αγώνα δρόμου, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Ο Δημήτρης, κρυφά από τον πατέρα του, επισκέπτεται τον παππού του, Γεράσιμο, στη φυλακή και ζητά τη βοήθειά του.

Κι ενώ ο Αλέκος Χατζής, που γνωρίζει την αλήθεια για το γιο του, στήνει το τέλειο άλλοθι για τον Άγγελο, ο Ανδρέας καταφθάνει με ευχάριστα νέα: τα στοιχεία που έχει στα χέρια του αποδεικνύουν ότι ο Θοδωρής ήταν αλλού την ώρα της δολοφονίας. Έτσι, δεν αργεί να φτάσει και η στιγμή της αποφυλάκισής του. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πατέρας της Άννας, Κοσμάς, αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ο Αλέκος Χατζής καταφέρνει να ενοχοποιήσει το γαμπρό της Άννας, Νίκο, για τη δολοφονία της Μυρτώς, τοποθετώντας στο σπίτι του το σκουλαρίκι.

Πηγή: Τηλεθεατής

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ