2022-10-04 17:28:49
Φωτογραφία για InnoTrans 2022:Ποιες ελληνικές εταιρείες συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου
- Με 140.000 επισκέπτες από 131 χώρες και 2.834 εκθέτες από 56 χώρες η InnoTrans 2022

Με τρεις ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Έκθεσης Σιδηροδρομικών Οχημάτων Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων, InnoTrans (20.-23.09.2022), την οποία στην Ελλάδα και Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η εμπορική έκθεση πραγματοποιήθηκε και πάλι για 13η φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, καταγράφοντας παρόμοια υψηλή ζήτηση με τις προηγούμενες διοργανώσεις της. Πολυάριθμοι επισκέπτες, υψηλό επίπεδο διεθνικότητας και πολλές επιχειρηματικές συμφωνίες χαρακτήρισαν και τη φετινή InnoTrans.

Πιο συγκεκριμένα, την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι εταιρείες A.S.E.A. Moumtzis A.G., AMCO SA και Eurocert SA, ενώ περίπου 140.000 ενδιαφερόμενοι από περισσότερες από 131 χώρες επισκέφθηκαν τη διοργάνωση, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες 2.834 εκθετών από 56 χώρες.


«Η InnoTrans απέδειξε για άλλη μια φορά εντυπωσιακά ότι είναι η «σύνοδος κορυφής» του κλάδου σιδηροδρόμων και μεταφορών, αποτυπώνοντας το μέλλον της σχετικής αγοράς, με τους εκθέτες να παρουσιάζουν πρώτοι τις τεχνολογίες τους για τη βιώσιμη κινητικότητα. Η έκθεση λειτούργησε ως μια πλατφόρμα διεθνών ανταλλαγών απόψεων και προτάσεων για ένα διευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών», τόνισε ο κ. Martin Ecknig, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Berlin.

Στη φετινή InnoTrans βρέθηκε για πρώτη φορά το 56% των επισκεπτών, με το 57,3% του συνόλου να προέρχεται από το εξωτερικό. Οι εμπορικοί επισκέπτες ενδιαφέρθηκαν κυρίως για την τεχνολογία και την υποδομή των σιδηροδρομικών μεταφορών, την πίστα 3,5 χιλιομέτρων και τον υπαίθριο εκθεσιακό χώρο. Υψηλό ενδιαφέρον συγκέντρωσε και ο νέος εκθεσιακός χώρος Mobility+, μια πλατφόρμα για υπηρεσίες και προϊόντα, που αφορούν στην κινητικότητα συμπληρωματικά προς τις δημόσιες μεταφορές.

agrocapital.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ