2022-10-08 15:00:07
Φωτογραφία για Σίσσυ Χρηστίδου για Μαρία Κορινθίου: Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή
Την ένταξη της Μαρίας Κορινθίου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” σχολίασε σήμερα η καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι το πρόσωπο που προανήγγειλε χθες ο Γιώργος Λιάγκας ότι θα βρίσκεται στην εκπομπή από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… » ήταν χθες τα λόγια του παρουσιαστή. (δες εδώ το σχετικό απόσπασμα)

Και μπορεί η Μαρία Κορινθίου σε δηλώσεις της να μην επιβεβαίωσε ούτε όμως και να διέψευσε την είδηση, η φίλη της Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό βήμα εκφράζοντας μάλιστα και τη δική της άποψη για τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει,


«Μίλησα με τη Μαρία. Δε θα σας πω ακριβώς τι είπαμε αλλά θα πω τη δική μου άποψη. Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή. Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά επειδή έχει λόγο. Μπορεί να τεκμηριώσει σωστά την άποψή της… Θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί και στα κομμάτια της ενημέρωσης με πολύ ωραίο τρόπο. Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή, και από τις δυο πλευρές, είναι να είναι λίγο σαν τον ρόλο που είχε η Δούκισσα. Η γνώμη μου είναι ότι και για την εκπομπή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι η Μαρία σε όλη την εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ