2022-10-13 16:00:04
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι spoiler: Ο γάμος της Άννας με τον Δημήτρη ανατρέπει τα πάντα...
Λίγο μετά, η Άννα και ο Δημήτρης καταφέρνουν να βρουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, αλλά η δικηγόρος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και κινδυνεύει. Την ίδια στιγμή, ο Θοδωρής γυρνά με αίματα στο σπίτι του.

Άννα και ο Δημήτρης παντρεύονται μυστικά απ’ όλους, αλλά η είδηση του γάμου τους γίνεται γρήγορα γνωστή. Τα νέα φτάνουν στην Κατερίνα, η οποία απογοητεύεται, αλλά και στον Σταύρο, που αναγκάζεται να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο και είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την έρευνα και να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους.

Είναι πεπεισμένος πως δεν παντρεύτηκαν από έρωτα, αλλά έχουν συγκεκριμένα σχέδια στο μυαλό τους που εξυπηρετεί αυτός ο γάμος. Την ίδια στιγμή, ο Κοσμάς είναι πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, και θέλει να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης του.


Από την άλλη, η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος. Ωστόσο, μέχρι να βρεθούν τα στοιχεία που χρειάζεται, δεν μπορεί να αντιδράσει.

O αγώνας της Άννας και του Δημήτρη να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς συνεχίζεται.

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και δίνει άλλη τροπή στις έρευνες. Λίγες ώρες μετά, η Άννα και ο Δημήτρης έχουν ένα ατύχημα και πιστεύουν πως σχετίζεται με το στοιχείο που βρήκαν.

Πηγή Mytv

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ