2022-10-14 11:35:17
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΥΠΤΙΚΟ: Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 - Μπαίνουν νέες σειρές...

 



Με στενευμένες αλλαγές θα συνεχίσει το υπόλοιπο του πρώτου μέρους της σεζόν ο ΑΝΤ1, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει το ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Έτσι η σειρά Παγιδευμένοι τουλάχιστον για 2 Τετάρτες θα σταματήσουν αν προβάλλονται την συγκεκριμένη μέρα. Έτσι στις 19/10 και ώρα 22:00 θα προβληθούν οι ΣΕΡΡΕΣ με διπλό επεισόδιο ενώ την επομένη Τετάρτη η 26/10 στις 22:00 θα προβληθεί η σειρά ΓΕΦΥΡΑ (ένα επεισόδιο). 

Οι σειρές του ΑΝΤ1+ θα προβληθούν στον ΑΝΤ1  σαν μια πρώτη γνωριμία της πλατφόρμας του ΑΝΤ1 αλλά και γιατί οι Παγιδευμένοι έχουν μείνει λίγο πίσω στα γυρίσματα καθώς πολλά απο αυτά απαιτούνται ειδικές άδειες (αστυνομικά τμήματα, εισαγγελία, κολυμβητήρια κτλπ.)

Ωστόσο αλλαγές θα υπάρχουν και τις Πέμπτες αφού στις 22:00 απο της 21/10 θα προβάλλονται νέες πετυχημένες ελληνικές σειρές, ξεκινώντας απο το ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ.

Την ίδια μέρα εγκαινιάζει ο Γρηγόρης Αρναουτογλου άλλη μια προβολής του THE 2 NIGHT SHOW. Η LATE NIGHT εκπομπή του ΑΝΤ1 θα παίζει ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ, ενώ το ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ αλλά και η νέα εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ θα παίζουν Κυριακή στις 00:30.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ