2022-10-14 11:46:42
Φωτογραφία για Maurizio Capotorto (διευθύνων σύμβουλος Ηellenic Train): Έρχονται αυξήσεις και προσλήψεις
Ο CEO της Hellenic Train υποστήριξε ότι η σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο για την ανάληψη των άγονων γραμμών είναι σημαντική.

Ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται στην Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ), λίγους μήνες μετά την αλλαγή τόσο στο όνομα, όσο και στη φιλοσοφία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μιλώντας στο 37ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο της ΠΟΣ, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Train Maurizio Capotorto έκανε λόγο για αυξήσεις μισθών και νέες προσλήψεις στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της εταιρείας ανέφερε ότι θα υπάρξουν αυξήσεις στη νέα ΣΣΕ, σε συνδυασμό με τον ερχομό νέων εργαζομένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της πιστοποίησης 74 μηχανοδηγών, οι οποίοι θα ενταχθούν σύντομα στην εταιρεία και θα στελεχώσουν το ανθρώπινο δυναμικό της..

Την ίδια στιγμή, από το βήμα του συνεδρίου ο CEO της Hellenic Train υποστήριξε ότι η σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο για την ανάληψη των άγονων γραμμών είναι σημαντική, καθώς προϋποθέτει – από πλευράς της εταιρείας – την υλοποίηση συγκεκριμένων επενδύσεων σε τροχαίο υλικό και στην εξυπηρέτηση των επιβατών.


Στην τοποθέτησή του, επιπρόσθετα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αναβάθμιση της σημασίας που δίνει η εταιρεία στις εμπορευματικές μεταφορές και εν γένει στον κλάδο των Logistics, τονίζοντας ότι η Hellenic Train έχει εξαιρετική συνεργασία με τους ΟΛΠ και ΟΛΘ.

Yπενθυμίζεται ότι η μετάβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε Hellenic Train S.A. έγινε τον περασμένο Ιούλιο, σηματοδοτώντας την επανεκκίνηση για τον ελληνικό σιδηρόδρομο και τις μεταφορές, όπως είχε τονιστεί σε εκδήλωση, την έναρξη για το "Ταξίδι στο αύριο των μεταφορών".

Σε ειδική εκδήλωση που είχε γίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, είχε παρουσιαστεί το νέο της όνομα και λογότυπο, αλλά και η στρατηγική και η πορεία της στον κλάδο των μεταφορών.

Η νέα εταιρική ταυτότητα αποσκοπεί στην ανάδειξη της Hellenic Train S.A. σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους παρόχους εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών, καθιστώντας την Ελλάδα γέφυρα μεταξύ Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής. Στόχος, εξάλλου, παραμένει η αναμόρφωση και ανάπτυξη του τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών, ο εκσυγχρονισμός του τροχαίου υλικού και η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της

.businessnews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ