2022-10-18 16:00:08
Φωτογραφία για Ο «Ντάνος» μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν στο Survivor All Star
Οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star έβαλε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», ο Ντάνος ρωτήθηκε για τον «εκνευρισμό» που έδειξε κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε πρωινή εκπομπή, όταν οι ρεπόρτερ αδιαφόρησαν για τις ταινίες του και του μιλούσαν μόνο για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Περισσότερο στην πρωινή εκπομπή εκνευρίστηκαν, όχι εγώ. Δεν γίνεται να σου λέω για τις ταινίες και να με ρωτάς για το Survivor. Νομίζω ότι έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Δεν μπορώ να συμμετέχω στο Survivor λόγω των ταινιών. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες», είπε χαρακτηριστικά. 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Open Weekend», ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει: «Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα project στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα projects. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά κι ας μείνουμε σε αυτά».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα έσπασαν στο Καραϊσκάκη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα έσπασαν στο Καραϊσκάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ