2022-10-23 13:00:02
Φωτογραφία για «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ»: Το παιδί της Ιφιγένειας σώζεται και ο Χριστοδούλου οργανώνει επίθεση κατά του Δημοσθένη
Η σωτηρία του παιδιού της Ιφιγένειας είναι γεγονός. Η ίδια προσπαθεί να εξιλεωθεί, αλλά ο Δημοσθένης δε δέχεται τη συγνώμη της. Ο Νικολαΐδης με τη Λουσίν και τον Γρηγόριο ξεκινάνε για τη μεγάλη επιστροφή στο μοναστήρι. Ο Ισμαήλ σώζει τους Αντενιάν από τη νέα επίθεση του Οζάλ. Ο Χριστοδούλου οργανώνει επίθεση κατά του Δημοσθένη, για να μην κάνει αποκαλύψεις στον νέο Επίτροπο.

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά

Νίκη (Εύα Σιμάτου) Μία περήφανη Πόντια που έχασε την οικογένειά της από την βαρβαρότητα των Τούρκων. Από τότε, περιφέρεται στο Καραμπουρνάκι με ξεσπάσματα τρέλας, αλλά και στιγμές διαύγειας. Ακούραστος και συμπονετικός ο Λάζος, της συμπαραστέκεται και δημιουργείται ανάμεσά τους μία τρυφερή, ανθρώπινη σχέση.

 

Μαρίνος Επιστάτης στο Καραμπουρνάκι. (Αργύρης Αποστόλου)  Ένας φανατικός βασιλικός, ο οποίος εκτελεί τις εντολές του Χριστοδούλου εις βάρος των αθώων προσφύγων με απώτερο σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση.


Ναύαρχος Μπρίστολ- Ιστορικό πρόσωπο.(Αργύρης Γκαγκάνης)  Είναι ο Ύπατος αρμοστής των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη. Ένας σκληρός και ανάλγητος ανθέλληνας που πιστεύει ότι η χώρα του πρέπει να ταχθεί με τον Κεμάλ.

 

Επιτελής Μπρίστολ (Παναγιώτης Γαβρέλας) Το αντίθετο του Μπρίστολ, ένας ευαίσθητος άνθρωπος τον οποίο θα τον γνωρίσουμε καλύτερα σαν Πρόξενο στη Σμύρνη (Χόρτον). Σε μία ιστορική στιγμή βοήθησε να σωθεί κόσμος στην καταστροφή της Σμύρνης.

Τάσος (Νίκος Μαυράκης) Τύπος του υποκόσμου. Άνθρωπος του Σίμου, που συμμετέχει παράλληλα σε διάφορους τραμπουκισμούς στις συγκρούσεις του διχασμού.

Ενωμοτάρχης (Δημήτρης Παπανικολάου)  Κλασσικός αξιωματικός της χωροφυλακής. Με καλά και κακά. Θέλει να υπηρετεί το νόμο, αλλά δεν αποφεύγει να κάνει και τα στραβά μάτια για ίδιον όφελος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ