2022-10-27 21:50:20
Φωτογραφία για 28η Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς στην Αττική
Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ προχωράει η ΣΤΑ.ΣΥ αύριο Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στην Αττική λόγω των παρελάσεων για την Εθνική Επέτειο.

Αύριο, ανήμερα της εθνικής επετείου το σύνολο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργεί με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών.

Κλειστός από τις 8:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της μαθητικής παρέλασης θα παραμείνει ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 με εντολή της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ. Οι συρμοί των γραμμών 2 και 3 αναμένεται να διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ο σταθμός Δημοτικό Θέατρο του Μετρό θα λειτουργεί αλλά ανοικτή θα είναι μόνο η είσοδος/έξοδος "Πλατεία Κοραή".

Τα δρομολόγια στη γραμμή 6 του Τραμ "Πικροδάφνη-Σύνταγμα" θα τερματίζουν στη στάση Φιξ από τις 8:00 π.μ. ως τη λήξη της παρέλασης.

Τα δρομολόγια στη γραμμή 7 του Τραμ "Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά" θα τερματίζουν στη στάση ΣΕΦ από τις 9:00 π.μ.


Επιπλέον, αναμένεται μεταβολή των δρομολογίων Λεωφορείων και Τρόλεϊ και Τραμ που διέρχονται από το κέντρο της Αθήνας τις ώρες διεξαγωγής της παρέλασης.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο ΟΑΣΑ:

Διακοπή λειτουργίας γραμμών Τρόλεϊ 1, 5 μεταξύ 11:00 – 12:30

Διακοπή λειτουργίας λεωφορειακής γραμμής 323 από τις 10:00 ως τη λήξη της παρέλασης

Διακοπή λειτουργίας λεωφορειακών γραμμών 501, 527 μεταξύ 12:00 – 13:30

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 θα εκτελούνται μέχρι το σταθμό Μετρό Κατεχάκη από τις 9:00 ως τη λήξη της παρέλασης

Παρόμοιες μεταβολές δρομολογίων αναμένονται και λόγω των μαθητικών παρελάσεων σε δήμους της Αττικής.

thetoc.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ